Translate this blog

viernes, 29 de enero de 2016

Brócoli con shitake

(Pendiente de traducción)
Temps aproximat per a la seva elaboració: máximo 30 minuts

INGREDIENTS (4 Persones):
  • 600 grams de bròquil
  • 150 grams de shitake
  • 1 ceba tendra
  • 1 tros de gingebre
  • 1 cullerada de postra de llavors de sèsam
  • 2 cullerades soperes de pinyons
  • Oli d’oliva
  • ½ cullerada de postra de sucre morè
  • Sal
elaboració
  1. Netegem el bròquil, el tallem i coem en una cassola amb aigua fins a l'ebullició.
  2. Pelem la ceba tendra, la tallem en trossos petits i la cuinem al wok amb una mica d'oli.
  3. Afegim gingebre ratllat a la ceba, barregem i afegim els bolets shitake. Saltegem durant uns 3 minuts
  4. Afegim els pinyons i el sucre.
  5. En una paella es torren les llavors de sèsam i s'afegeixen al wok.
  6. Servim.
Bon profit!

Receta de: http://www.casaametller.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario