(Pendiente de traducción)
Temps aproximat per a la seva elaboració: máximo 30 minuts
Temps aproximat per a la seva elaboració: máximo 30 minuts
INGREDIENTS (4 Persones):
- 600 grams de bròquil
- 150 grams de shitake
- 1 ceba tendra
- 1 tros de gingebre
- 1 cullerada de postra de llavors de sèsam
- 2 cullerades soperes de pinyons
- Oli d’oliva
- ½ cullerada de postra de sucre morè
- Sal
elaboració
-
Netegem el bròquil, el tallem i coem en una cassola amb aigua fins a l'ebullició.
-
Pelem la ceba tendra, la tallem en trossos petits i la cuinem al wok amb una mica d'oli.
-
Afegim gingebre ratllat a la ceba, barregem i afegim els bolets shitake. Saltegem durant uns 3 minuts
-
Afegim els pinyons i el sucre.
-
En una paella es torren les llavors de sèsam i s'afegeixen al wok.
-
Servim.
Bon profit!
Receta de: http://www.casaametller.net
No hay comentarios:
Publicar un comentario